Заява про конфіденційність даних

Станом на 30 черв. 2020

Нашим важливим завданням є захист і безпека Ваших персональних даних. Інформація, викладена у цій Заяві, повідомляє, як і для чого ми використовуємо дані, зібрані під час користування нашим сайтом. Ми несемо відповідальність за захист даних та дотримання умов конфіденційності (закон “Про захист персональних даних”, DSG, та постанова “Про захист персональних даних”, TKG). Більше інформації про нашу компанію Ви знайдете в розділі “ Про компанію”.

 

Користуючись нашим сайтом, Ви погоджуєтеся з такими умовами Заяви про конфіденційність даних:

 

 

A. Персональні дані

 

Персональні дані – це ті дані, які дають нам змогу Вас ідентифікувати. До них належать, наприклад, ім’я, прізвище, e-mail-адреса, поштова адреса і номер телефону. Ми збираємо й опрацьовуємо персональні дані лише тоді, коли Ви чітко дали на це свою попередню згоду і безпосередньо та власноруч подали їх для користування такими нашими сервісами:

Сервіси Мета опрацювання даних
Форма зворотного зв’язку для замовлення каталогу / журналу Надсилання інформаційних матеріалів
Форма зворотного зв’язку для запитань про вироби та сервіси Зв’язок із нашими співробітниками у сфері продажу та маркетингу
Підписка на наші новини (Новини Blum) або прес-релізи Надсилання інформаційних матеріалів про наші вироби, сервіси та компанію
Бланк для замовлення каталогу Надсилання інформаційних матеріалів
Форма зворотного зв’язку для замовлення каталогу / журналу Надсилання інформаційних матеріалів

У цьому випадку перед надсиланням даних Вас буде проінформовано про тип даних і мету їхнього збирання. Також ми попросимо про Вашу згоду з умовами використання, від якої Ви зможете будь-коли відмовитися.

 

Зібрані на нашому сайті персональні дані можуть передаватися у межах концерну та нашим партнерам, якщо це відповідає меті опрацювання даних і Ви дали на це згоду.

B. Інші дані

 

Крім даних, вказаних у п. A, ми не збираємо жодних інших персональних даних. Для більшої зручності та наочності наших послуг ми збираємо лише загальну інформацію про Ваш пристрій; мова йде про його роздільну здатність, операційну систему та її версію, Ваш браузер. Файли Cookies та плагіни для соціальних медіа, які ми використовуємо, докладно описано в розділі “ Політика щодо файлів cookie” .

 

 

C. Інформація про захист даних

 

Ми захищаємо наш веб-сайт та інші системи за допомогою технічних і організаційних заходів, спрямованих проти втрати, знищення, доступу, зміни або розповсюдження збережених даних неуповноваженими особами. Незважаючи на систематичний контроль, повний захист від усіх ризиків є неможливим.

 

 

D. Посилання на інших постачальників послуг

 

Наш сайт містить докладну інформацію про інших постачальників послуг. Зміст, поданий за посиланнями, укладено третіми особами і ми не маємо на це жодного впливу. Ми не несемо жодної відповідальності за зміст, поданий за посиланнями. Заява про конфіденційність даних не стосується веб-сайтів і платформ, поданих за посиланнями.

 

 

E. Подання, виправлення та видалення інформації

 

Якщо Вам не зрозуміло, які саме персональні дані ми опрацьовуємо, то Ви можете вимагати у нас відповідного пояснення або видалення персональних даних, а також виправляти будь-які помилки. В окремих випадках, Ви маєте право обмежити опрацювання і передачу даних (можливість передачі даних). Відвідний запит можна надіслати на .

 

 

F. Запитання, пропозиції, зауваження

 

Якщо у Вас є запитання щодо цієї Заяви про конфіденційність даних, пропозиції або коментарі, будь ласка, звертайтеся за адресою .

 

 

G. Зміни в політиці конфіденційності

 

Якщо наша політика конфіденційності зміниться, то чинну версію буде опубліковано тут з оновленою датою випуску.

 



Asia
Europe
Oceania

Поділитися сторінкою