Gizlilik ve Kişisel Verilerin Korunması

Durum tarihi 05.12.2018

Kişisel bilgilerinizin korunması ve güvenliği bizim için önemli bir konudur. Bu gizlilik beyanında yer alan açıklamalar, web sayfamızın kullanılması esnasında toplanan bilgileri nasıl ve neden kullandığımız hakkında size genel bir fikir verir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") hükümleri gereği, kimliğinizi belirli veya belirlenebilir kılan her türlü bilginiz, Veri Sorumlusu sıfatıyla Blum TR Mobilya Aksesuarları San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından işlenebilecektir. Şirketimiz hakkında daha geniş bilgiyi künye sayfamızda bulabilirsiniz. Web sayfamızı kullanarak gizlilik beyannamemizin aşağıda yer alan düzenlemelerini kabul etmiş oluyorsunuz:

 

A. Kişisel veriler

Kişisel veriler, sizi tanımlamamızı sağlayan bilgileri içerir. Bu bilgilere, örneğin isim, e-mail adresi, posta adresi ve telefon numarası dahildir. Kişisel veriler, sizin açık onayınızdan ve servislerimizi kullanmak için kişisel olarak doğrudan yaptığınız kayıttan sonra bizim tarafımızdan bir tek aşağıda yer alan uygulamalarda güncellenir ve işlenir:

Uygulamalar Veri işleme amacı
Newsletter (Blum-NEWS) veya haber bültenlerimiz için abonelik Ürünlerimiz, servislerimiz ve şirketimiz hakkında enformasyon materyallerinin gönderilmesi
Şartname dokümanları için iletişim formu Mimari yarışmalar için şartname dokümanlarının gönderilmesi
Online iş başvuruları için iletişim formu Gelen iş başvurularının değerlendirilmesi ve başvuru görüşmelerinin koordinasyonu
Tedarikçiler için iletişim formu Satın alma elemanlarımız üzerinden gelen taleplerin değerlendirilmesi
Basın için iletişim formu Basın bildirilerinin ve enformasyon materyallerinin gönderilmesi
Showroom ziyareti ve firma etkinlikleri için iletişim formu Showroom ziyareti veya etkinlikler için başvuru
Ürün ve servisler hakkındaki sorular için iletişim formu Satış veya pazarlama elemanlarımız üzerinden iletişim kurma
Katalog ve dergi siparişi için iletişim formu Enformasyon materyallerinin gönderilmesi

Böyle bir durumda verilerin gönderilmesinden önce, hangi bilgilerin güncelleneceği ve işlemin amacı size bildirilir ve istediğiniz zaman iptal edebileceğiniz bir muvafakat istenir.

Web sayfamızda toplanan kişisel veriler,  grubumuza bağlı şirketler ve  satış bayileri arasında ancak, sizlere vereceğimiz hizmetin gereği olarak işlenmek üzere ve siz onay verdikten sonra paylaşılır.

 

  • Julius Blum GmbH, Avusturya

  • Blum Inc., ABD

  • Blum UK, İngiltere

  • Blum Canada Ltd., Kanada

  • Blum France S.A.R.L., Fransa

  • Blum Svenska AB, İsveç

  • Blum s.r.o., Çek Cumhuriyeti

  • Blum Polska Sp.z o.o., Polonya

  • Blum GmbH, Almanya

  • Blum OOO, Rusya

  • Blum Australia Pty Ltd., Avustralya

  • Blum S.E.A. - Pty Ltd., Singapur

  • Blum Hungaria Kft., Macaristan

  • Blum Romania S.R.L., Romanya

  • Blum do Brasil, Ind. e Commercio de Ferragens Ltda., Brezilya

  • Blum Furniture Hardware (Shanghai) Co., Ltd., Çin

  • Blum Mexico Herrajes para Muebles S.de R.L. de C.V., Meksika

  • Blum Ukraine TOV, Ukrayna

  • Blum Furniture Hardware Hongkong Limited, Hong Kong

  • Blum TR Mobilya Aksesuarları San.ve Tic.Ltd.Şti., Türkiye

  • Blum New Zealand Limited, Yeni Zelanda

  • Blum Afrique du Nord S.A.R.L., Tunus

  • Luso Blum - Ferragens para Moveis, Unipessoal Lda, Portekiz

  • Blum Hellas SA, Yunanistan

  • Blum Vietnam Co., Ltd., Vietnam

  • Blum India Private Ltd., Hindistan

  • Blum Central Asia TOO, Kazakistan

  • Blum Schweiz GmbH, İsviçre

B. Diğer veriler

A maddesinde yer alan veriler haricinde kalan kişisel veriler tarafımızdan toplanmaz. Hizmetlerimizin daha iyi kullanılması ve görüntülenmesi için cihazlarınızın ekran çözünülürlüğü, işletim sistemi ve versiyonu, tarayıcı gibi genel bilgiler aktüel olarak kaydedilir. Kullandığımız çerezler ve sosyal eklentiler çerez politikası çerçevesinde etraflıca tanımlanmıştır.

C. Veri güvenliği enformasyonu

Web sayfamızı ve diğer sistemlerimizi, kaydedilmiş verilerin yetkisiz kişiler tarafından silinmesi, bozulması, müdahale edilmesi, değiştirilmesi ve yayılmasına karşı teknik ve organizasyonel önlemler ile koruyoruz.

D. Diğer sunucular için linkler

Web sayfamız diğer sunucular hakkında başka bilgiler de içerir. Linklerin içerikleri üçüncü şahıslar tarafından oluşturulmuştur ve bizim bunlar üzerinde etkimiz yoktur. Linklerin içeriği bizim sorumluluğumuzda değildir. Mevcut gizlilik beyannamesi, link üzerinden sunulan web sayfaları, platformlar için geçerli değildir.

E. Bilgilendirme, doğrulama, silme

Kişisel verisi işlenen sizlerin,"ilgili kişi" olarak haklarınız nelerdir?

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 11.maddesi uyarınca bize başvurarak kişisel verilerinizin;

  • işlenip işlenmediğini öğrenme,

  • işlenmişse bilgi talep etme,

  • işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

  • yurt içinde/yurt dışında aktarıldığı 3. kişileri bilme,

  • eksik/yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, KVKK'nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini/ yok edilmesini isteme*,

  • aktarıldığı 3. kişilere KVKK'nın 11. Maddesinin (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

  • münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

  • kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme hakkına sahipsiniz.

Bu kapsamda yapacağınız talepler KVKK 13 . maddesi kapsamında yazılı olmalıdır.

Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bu nedenle kişisel verilerinizde bir değişiklik meydana geldiğinde lütfen bize bildiriniz. Talepleriniz için privacy@blum.com e-mail adresi üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

KVKK kapsamında şahsen ve yazılı olarak başvuru yapabileceğiniz veri sorumlusu:

Ticaret Unvanı: Blum TR Mobilya Aksesuarları San. ve Tic. Ltd. Şti

Ticaret Sicil No: 13692

Mersis No: 0178070085000028


F. Sorular, öneriler, yorumlar

Gizlilik beyannamesi hakkında sorularınız, paylaşmak istediğiniz önerileriniz veya yorumlarınız için lütfen adresine yazın.

G. Gizlilik beyannamesi değişiklikleri

Gizlilik beyannamemizin değişmesi durumunda değişmiş güncel versiyon güncellenme tarihiyle burada beyan edilecektir.



Asia
Europe
Oceania

Sayfayı paylaş