Sledite oblikovalskim trendom z nami.

Rešitve Blum za več svobode pri oblikovanju

Aktualni trendi nas navdihujejo pri oblikovanju naših novih izdelkov. Pustite svojim idejam prosto pot in ustvarite individualne bivalne prostore, v katerih lahko prevladuje purizem, ekstravaganca, filigranskost ali temne barve. Z našimi rešitvami Blum vaše ideje ne bodo poznale meja.

Michael Mandlburger Vodja oddelka za produktni management

Zdaj vam bomo pokazali, kako ABSOLUTNO navdušimo.

Temne površine

Harmonični slogovni svetovi

Temni bivalni prostori izražajo eleganco in ustvarjajo atmosfero, polno okusa. Temne barve in materiali se prelivajo tako znotraj kot zunaj, kar ustvarja harmonično celoto. Majhni, a navdušujoči poudarki pridejo do izraza še zlasti pri svetlem pohištvu. To je slog za vse, ki prisegajo na neprekinjeno barvno zasnovo.

Predvajanje videa

Individualnost

Bivalni prostori z osebnostjo

Prisegate na klasično brezčasnost? Ali vedno sledite najnovejšim trendom? Ste bolj minimalističen tip, ki prisega na uravnotežen videz? Ali pa ste mogoče prej ležerni umetniški tip, ki obožuje rabljen videz?

Sami se odločite, kateri dizajn vam najbolje ustreza, in mu dodajte svoj pečat.

Predvajanje videa

Kovinske barve

Kovinski videz

S površinami in materiali v kovinskem videzu – srebro, zlato, baker – se svetovi bivanja preprosto spreminjajo iz ekstravagantnega do lagodnega brezčasnega videza in prinašajo navdušujoče poudarke. Tako bo v vašem bivalnem prostoru vedno vladal dober okus.

Predvajanje videa

Purizem

Purizem v najčistejši obliki

Puristični bivalni prostori, ki navdušujejo s svojo preprosto lepoto, kar vabijo k sprostitvi. Ravne, čiste in minimalistične oblike ustvarjajo harmonično atmosfero. Naj prevlada samo bistveno.

Predvajanje videa
Naši inovativni izdelki za vaše ideje