Speel met onze producten in op designtrends.

Blum-oplossingen voor meer vrijheid bij het ontwerpen

Bij de ontwikkeling van onze nieuwe producten laten we ons door de laatste trends inspireren. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer individuele woonruimtes op basis van uw eigen ideeën, of u nu van een minimalistische, extravagante, verfijnde of donkere stijl houdt. Met onze Blum-oplossingen kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Michael Mandlburger Afdelingsleider productmanagement

The time is now to show you how we make it WOW.

Dark Surfaces

Harmonische stijlwerelden

Donkere woonwerelden stralen elegantie uit en creëren een stijlvolle sfeer. Zowel binnen als buiten vloeien de donkere kleuren en materialen in elkaar over en vormen een harmonisch geheel. Kleine maar in het oog springende accenten komen vooral op lichte meubels goed uit de verf. Voor iedereen die waarde hecht aan een consistent kleurenpalet.

Video afspelen

Individuality

Woonruimtes met persoonlijkheid

Houdt u van klassiek en tijdloos? Of bent u altijd op zoek naar de laatste trends? Bent u meer een minimalistisch type met een voorkeur voor een harmonieuze inrichting? Of misschien toch meer een kunstzinnig type dat een 'used look' wel ziet zitten?

Kies zelf het design dat het beste bij u past en druk er vervolgens uw eigen stempel op.

Video afspelen

Metallics

De metallic look

Met oppervlakken en materialen in metallic look – zilver, goud, koper – kunnen op eenvoudige wijze uiteenlopende woonwerelden met indrukwekkende highlights worden gecreëerd: van extravagant tot tijdloos klassiek. Uw woonkamer wordt een lust voor het oog.

Video afspelen

Minimalism

Minimalisme in zijn puurste vorm

Minimalistische woonwerelden met een pretentieloze schoonheid waarin u volledig tot rust komt. Rechtlijnige, strakke en minimalistische vormen zorgen voor een harmonieuze sfeer. Gereduceerd tot het wezenlijke.

Video afspelen
Onze innovatieve producten voor uw ideeën