Συστήματα μεντεσέδων

Κίνηση δεν είναι μόνο το ΑΝΟΙΓΜΑ και το ΚΛΕΙΣΙΜΟ μιας πόρτας

Κίνητρό μας είναι η ανάπτυξη εξαρτημάτων που καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών. Γι’ αυτό ενισχύουμε πάντα την γκάμα μας και προσθέτουμε περισσότερα προϊόντα. Επενδύουμε χρόνο και ενέργεια στην ανάπτυξη κρυφών μεντεσέδων επίπλων εδώ και 57 χρόνια. Ο μεντεσές CLIP top BLUMOTION με ενσωματωμένο αθόρυβο κλείσιμο αποτελεί μέρος της γκάμας προϊόντων μας από το 2009. Σήμερα, προσφέρουμε εξεζητημένες λύσεις σχεδόν για κάθε εφαρμογή ούτως ώστε να μπορείτε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα.

Αναπτύσσουμε διαρκώς την γκάμα μας

Jochen Lubetz Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας

Υποβάλλουμε τους μεντεσέδες μας σε 200.000 κύκλους ανοίγματος και κλεισίματος

Ο εύκολος τρόπος στερέωσης λεπτών μετωπών

Νέες δυνατότητες στην επιπλοποιία

Το EXPANDO T – για λεπτές μετώπες πάχους 8 έως 14 mm – είναι κατάλληλο για διάφορα υλικά, όπως μοριοσανίδα, MDF, HPL, σύνθετα ορυκτά, κεραμικό, φυσικό λίθο ή τεχνητό λίθο. Σας δίνει την ελευθερία να δημιουργήσετε εξαιρετικά σχέδια.

Η βάση για λεπτές μετώπες

Τα ατσάλινα δόντια γαντζώνονται στο υλικό των σκληρών μετωπών και τα πλαστικά συστατικά μέρη διασφαλίζουν σταθερή συγκράτηση στα μαλακά πλαίσια. Για να στερεώσετε το EXPANDO T, κάντε μια τρύπα διαμέτρου 10 mm και βάθους μόλις 6 mm.

Λεπτές μετώπες για έπιπλα σε όλους τους χώρους του σπιτιού

Με το EXPANDO T μπορείτε να υλοποιήσετε τρεις διαφορετικές εφαρμογές: Ντουλάπια τοίχου, πόρτες και καλάθια – για κάθε χώρο του σπιτιού.

TIP-ON για πόρτες

Οι πόρτες χωρίς χειρολαβές ανοίγουν με ένα μόνο άγγιγμα χάρη στο μηχανικό σύστημα υποβοήθησης ανοίγματος TIP-ON.

Άψογα ενσωματωμένο στο ντουλάπι

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στη μικρού μήκους και στη μεγάλου μήκους έκδοση του TIP-ON, για διάτρηση ή με βιδωτή πλάκα προσαρμογέα, ανάλογα με την εφαρμογή.

Με μια ματιά

  • Για εμάς, κίνηση δεν είναι μόνο το ΑΝΟΙΓΜΑ και το ΚΛΕΙΣΙΜΟ μιας πόρτας – γι’ αυτό αναπτύσσουμε διαρκώς τους μεντεσέδες μας.
  • Σας προσφέρουμε ευρεία γκάμα μεντεσέδων για πλήθος εφαρμογών.
  • Χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα αθόρυβου κλεισίματος BLUMOTION, οι πόρτες κλείνουν αθόρυβα και αβίαστα ανεξαρτήτως της ταχύτητας κλεισίματος και του βάρους τους.
  • Το σύστημα στερέωσης EXPANDO T προσφέρει νέες δυνατότητες στην επιπλοποιία.
  • Προσφέρουμε το μηχανικό σύστημα υποβοήθησης ανοίγματος TIP-ON για μετώπες χωρίς χειρολαβές.
  • Μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και συσκευών συναρμολόγησης σάς υποστηρίζουν σε κάθε βήμα της κατασκευαστικής σας διαδικασίας.