Υλοποιήστε σχεδιαστικές τάσεις μαζί μας!

Λύσεις Blum για μεγαλύτερη σχεδιαστική ελευθερία

Παίρνουμε έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις όταν αναπτύσσουμε νέα προϊόντα. Δώστε απόλυτη ελευθερία στις ιδέες σας και δημιουργήστε εξατομικευμένους χώρους. Μινιμαλιστικούς, εξτραβαγκάντ, περίτεχνους ή σκοτεινούς. Οι ιδέες σας δεν μπαίνουν σε καλούπια με τις λύσεις της Blum.

Michael Mandlburger Διευθυντής Διαχείρισης Προϊόντων

Ήρθε η ώρα να σας δείξουμε πώς να προκαλέσετε το συναίσθημα WOW.

Σκουρόχρωμες επιφάνειες

Δεν είναι απλώς σχεδιασμός, είναι στυλ

Τα σπίτια σε σκούρους τόνους εκπέμπουν κομψότητα και δημιουργούν μια καλαίσθητη ατμόσφαιρα. Τα σκούρα χρώματα και υλικά ενώνονται μέσα και έξω, δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο. Μικρές αλλά πιασάρικες πινελιές σε ανοιχτόχρωμα έπιπλα δημιουργούν ένα εντυπωσιακό οπτικά αποτέλεσμα. Για όλους όσοι θεωρούν σημαντική την αισθητική συνέχεια στο χρώμα.

Έναρξη βίντεο

Μοναδικότητα

Χώροι με προσωπικότητα

Προτιμάτε μια κλασική, διαχρονική εμφάνιση; Ή αναζητάτε πάντα τις τελευταίες τάσεις; Είστε μινιμαλιστικής φιλοσοφίας και σας αρέσει να δημιουργείτε μια ισορροπημένη ατμόσφαιρα; Ή μποέμ και προτιμάτε τη φθαρμένη όψη;

Εσείς αποφασίζετε ποιος σχεδιασμός σάς ταιριάζει και προσθέτετε τις τελευταίες πινελιές με το branding σας.

Έναρξη βίντεο

Μεταλλικό φινίρισμα

Μεταλλική όψη

Ο εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε εξτραβαγκάντ στοιχεία σε ζεστούς, διαχρονικούς χώρους. Προτιμήστε απλώς φινιρίσματα και υλικά με ασημί, χρυσή ή χάλκινη όψη και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Μεταμορφώστε το σαλόνι σας σε ένα καταφύγιο όλο στυλ.

Έναρξη βίντεο

Μινιμαλισμός

Ο μινιμαλισμός στην καθαρότερή του μορφή

Οι μινιμαλιστικοί χώροι που σαγηνεύουν με την απλή τους κομψότητα είναι παράδεισοι χαλάρωσης που σε προσκαλούν να τους εξερευνήσεις. Καθαρές γραμμές, ατόφιο στυλ και μινιμαλιστικές λεπτομέρειες συνθέτουν μια αρμονική ατμόσφαιρα. Μόνο με τα απαραίτητα.

Έναρξη βίντεο
Τα καινοτόμα προϊόντα μας για τις ιδέες σας