Žepni sistemi za nove prostorske koncepte

Združite bivalna območja. Iz majhnih ustvarite velike prostore. Na novo preoblikujte prostor – s sistemom REVEGO.

background
Odkrij
Oblikujte z nami prostore prihodnosti
Združevanje bivalnih območij, sodobni prostorski koncepti zahtevajo nove rešitve. Zato smo razvili novo kategorijo okovij: naše žepne sisteme.

Preprosto, prilagodljivo in popolnoma v skladu s trendi

REVEGO je edinstven sistem vmesnih vrat s popolnoma integrirano tehnologijo v lastnem, ozkem korpusu, žepu. Naj gre za enojna ali dvojna vrata, sprednje stranice s polnim pripirom omogočajo hitro in intuitivno odpiranje celotnih bivalnih prostorov, ki jih lahko z zapiranjem spet diskretno »skrijemo«.

Na novo zasnovana garderoba

REVEGO predstavlja nenavadne rešitve

Udobna domača pisarna

Ko dnevna soba postane delovna soba

Kakovosten hišni bar

Ena poteza in hišni bar je odprt

REVEGO AR: skoraj realno doživetje

Naši žepni sistemi razširijo skoraj vsak prostor. Stavite? Z našo aplikacijo razširjene resničnosti lahko vidite sistem REVEGO, kakršen je v realnosti.

Na novo zasnovan prostor Na novo zasnovan prostor Na novo zasnovan prostor Na novo zasnovan prostor Na novo zasnovan prostor Na novo zasnovan prostor Na novo zasnovan prostor Na novo zasnovan prostor
Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje Doživi gibanje
Bivanje v prihodnosti Bivanje v prihodnosti Bivanje v prihodnosti Bivanje v prihodnosti Bivanje v prihodnosti Bivanje v prihodnosti Bivanje v prihodnosti Bivanje v prihodnosti Bivanje v prihodnosti
background
Uresniči
Skrivnost: zasnova žepov
Vse v enem: pri sistemu REVEGO so vsa okovja in komponente integrirani v žepu. Obdelava in predhodna montaža pri izdelavi kot pri visoki omari, postavitev na kraju samem in montaža. Zaradi tega je sistem REVEGO tako učinkovit.
backgroundbackground

Praktična priprava

Zamudno prevažanje posameznih delov do stranke in sestavljanje na kraju samem? Ne pri sistemu REVEGO! Ozko visoko omaro lahko v miru montirate v delavnici ali v obratu in jo nato skrbno zapakirano dostavite končnemu kupcu. Na ta način zagotovite kakovost vaše obdelave.

Praktično

Celotna tehnologija je že integrirana v ozkem žepu.

Gospodarno

Poenostavljeni delovni postopki vam prihranijo čas in denar.

Učinkovito

Predproizvodnja v obratu vam olajša montažo na kraju postavitve.

Preprosta montaža

Postavitev, nastavitev in pritrditev žepov na mestu uporabe, namestitev sprednjih stranic ter drsnih nosilcev, nastavitev videza rež in – končano! Sistem REVEGO ima preproste, dobro označene in natančne nastavitve za stransko nastavitev in nastavitev višine, globine ter nagiba. Demontaža okovij v primeru popravila je tudi v vgrajenem pohištvu zelo enostavna.

Nezapleteno

Žepne sisteme lahko montirate tako preprosto kot ozko visoko omaro.

Udobno

Tridimenzionalne možnosti nastavitve so zlahka dostopne in intuitivno uporabne.

Z lahkoto

Zahvaljujoč vmesniku je mogoče okovja enostavno demontirati.

Notranje vrednote

Uporaba sistema REVEGO je tako preprosta, da sploh ne boste opazili, kako zapletena je v resnici naša inovativna rešitev okovja. Za popolno udobnost bivanja.

Predhodna montaža

Najpomembnejši delovni koraki so izvedeni že v delavnici – zahvaljujoč zasnovi žepa.

Postavitev

Hitro in enostavno neposredno na kraju postavitve.

Končano

Stranka bo navdušena nad osupljivim gibanjem.

Predhodna montaža

Najpomembnejši delovni koraki so izvedeni že v delavnici – zahvaljujoč zasnovi žepa.

Postavitev

Hitro in enostavno neposredno na kraju postavitve.

Končano

Stranka bo navdušena nad osupljivim gibanjem.

background

Preprosto načrtovanje, dvojna svoboda oblikovanja

Fiksne širine žepov omogočajo preprosto načrtovanje. Naj gre za enojna ali dvojna vrata – sistem REVEGO lahko v trenutku integrirate v postavitev kuhinje ali v pohištveno vrsto.

Primerno

Žep ima fiksno vgradno širino 100 mm pri REVEGO uno in 150 mm pri REVEGO duo.

Prepričljivo

Sistem REVEGO omogoča proste možnosti oblikovanja okoli žepa.

Blum vam stoji ob strani pri vašem projektu

Vaše projekte REVEGO podpiramo vse od načrtovanja do montaže. S koristnimi digitalnimi in osebnimi storitvami, prilagojenimi vašim procesom.

V 3 korakih do sistema REVEGO

S pomočjo našega konfiguratorja izdelkov lahko hitro in udobno izberete izdelke. Prejeli boste preverjene kosovne sezname izdelkov, točne informacije za načrtovanje in uporabne podatke CAD.

Blum vam stoji ob strani pri vašem projektu
Vaš inovativen projekt Vaš inovativen projekt Vaš inovativen projekt Vaš inovativen projekt Vaš inovativen projekt Vaš inovativen projekt Vaš inovativen projekt Vaš inovativen projekt Vaš inovativen projekt
Blum vam stoji ob strani Blum vam stoji ob strani Blum vam stoji ob strani Blum vam stoji ob strani Blum vam stoji ob strani Blum vam stoji ob strani Blum vam stoji ob strani Blum vam stoji ob strani
V 3 korakih do sistema REVEGO V 3 korakih do sistema REVEGO V 3 korakih do sistema REVEGO V 3 korakih do sistema REVEGO V 3 korakih do sistema REVEGO V 3 korakih do sistema REVEGO V 3 korakih do sistema REVEGO
background
background
Pozanimaj se
Prepričljiva kakovost
V sistemu REVEGO se skriva veliko razvojnega dela. Rezultat tega so lastnosti in funkcije, zaradi katerih so naši žepni sistemi navdihujoča tehnična rešitev.

Tehnični podatki

Ozka omarica, velik učinek: s samo dvema žepoma po 150 mm lahko skrijete bivalne prostore do širine 2700 mm. Sistem REVEGO pa lahko prilagodljivo načrtujete tudi za majhne niše.

Vse informacije najdete na spletni strani blum.com
REVEGO unoREVEGO duo
Mere žepaV vaši načrtovani pohištveni vrsti potrebujejo žepi manj prostora.
554 – 979 mm100 mm1807 – 2999 mm554 – 979 mm150 mm1807 – 2999 mm
Vgradna širinaSistem REVEGO je mogoče prilagodljivo načrtovati za različno velike uporabe.* V kombinaciji z REVEGO duo
1350 – 2400 mm *450 – 900 mm1800 – 3000 mm *900 – 1500 mm
Svetla širina korpusaOd prostorne visoke omare do celotne kuhinje: za sistemom REVEGO se lahko skrije marsikaj.* V kombinaciji z REVEGO duo
→ 800 mm→ 2150 mm *→ 2700 mm *→ 1350 mm

Individualno kombiniranje in oblikovanje

Program sistema REVEGO je vsestranski in vam omogoča preoblikovanje celotnih pohištvenih vrst ter prostorov. REVEGO uno in REVEGO duo lahko kombinirate povsem individualno ali pa ju uporabite kot samostojne rešitve.

Preizkusite ju

Z dodajanjem ali odstranjevanjem sprednjih stranic oblikujte svojo idealno postavitev.

3 Sprednje stranice
background

Ganljivi trenutki

Sistem REVEGO odlikuje tudi udobje pri premikanju, ki je značilno za izdelke Blum, ponuja pa tudi lasten, fascinanten potek gibanja. Kdor je to že doživel, je navdušen nad udobnim odpiranjem in zapiranjem velikih sprednjih stranic.

Intuitivno

Zaradi tehnologije gibanja TIP-ON je mogoče sprednje stranice odpreti z rahlim dotikom tudi brez ročaja.

Udobno

S kratkim dotikom se vrata odprejo iz žepa. Prav tako jih lahko nežno in elegantno zapremo.

Več informacij o izbiri izdelka

Podpiramo vas od načrtovanja prek konstrukcije do izdelave in montaže. Uporabite naše preverjene in uporabniku prijazne storitve za svoje projekte s sistemom REVEGO.

Inovativna tehnologija Inovativna tehnologija Inovativna tehnologija Inovativna tehnologija Inovativna tehnologija Inovativna tehnologija Inovativna tehnologija Inovativna tehnologija Inovativna tehnologija
Možnost individualnega kombiniranja Možnost individualnega kombiniranja Možnost individualnega kombiniranja Možnost individualnega kombiniranja Možnost individualnega kombiniranja Možnost individualnega kombiniranja
Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje Navdušujoče gibanje

Kako vam lahko pomagamo?

Obrnite se na nas!

Nič ni bolj dragocenega kot osebni pogovor. Prek našega kontaktnega obrazca stopite v stik z nami in vaš strokovnjak Blum vam bo nudil podporo pri vaših projektih s sistemom REVEGO.