Pocket-rendszer lakóterek újragondolásához

Olvasszon egybe lakótereket. Tegye naggyá a kis tereket. Gondolja újra a teret – a REVEGO-val.

background
Felfedezés
Tervezze meg velünk a jövő tereit.
Lakóterek egybeolvasztása, a modern térkoncepciók új megoldásokat igényelnek. Ezért új vasalatkategóriát fejlesztettünk ki: a pocket-rendszereinket.

Egyszerű, rugalmas és teljesen trendi

A REVEGO az egyedülálló betolható ajtórendszer, teljesen integrált technikával egy saját keskeny korpuszban, a pocketben. Legyen szó egy- vagy kétszárnyú ajtóról, a teljesen nyitható előlapok lehetővé teszik, hogy a teljes lakótér gyorsan és intuitív módon kinyíljon, majd becsukva diszkréten "eltűnjön".

Gardrób újra gondovla

A REVEGO a kivételes megoldásokat képviseli

Kényelmes home office

A nappaliból dolgozószoba lesz

Kiváló minőségű házi bár

Egy mozdulat és a házi bár már nyitva is van

REVEGO AR: szinte reális élmény

Pocketrendszereink szinte minden teret kibővítenek. Fogadjunk? Hívja életre a REVEGO-t az AR alkalmazással.

A tér újra gondolása A tér újra gondolása A tér újra gondolása A tér újra gondolása A tér újra gondolása A tér újra gondolása A tér újra gondolása A tér újra gondolása A tér újra gondolása
A mozgás élményének megtapasztalása A mozgás élményének megtapasztalása A mozgás élményének megtapasztalása A mozgás élményének megtapasztalása A mozgás élményének megtapasztalása A mozgás élményének megtapasztalása
A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása A jövő lakása
background
Megvalósítás
A titok: a pocket gyártási mód
Minden egyben: A REVEGO minden vasalatot és komponenst a pocketbe integrált. Feldolgozás és előszerelés a gyártásban, mint egy magas szekrény esetén, majd helyszíni felállítás és szerelés. Ez teszi a REVEGO-t ilyen hatékonnyá.
backgroundbackground

Praktikus előkészítés

Az elemek körülményes szállítása a vevőhöz és helyszíni összeállítás? De nem a REVEGO-val! Szerelje össze a keskeny magasszekrényt kényelmesen a műhelyben vagy az üzemben, majd szállítsa gondosan becsomagolva a végfelhasználóhoz. Így biztosítja munkája minőségét.

Praktikus

A keskeny pocket már tartalmazza az egész technikát.

Gazdaságos

A leegyszerűsített munkafolyamatokkal időt és pénz takarít meg.

Hatékony

Az üzemben történő előgyártás megkönnyíti a helyszíni összeszerelést.

Egyszerű szerelés

A helyszínen állítsa fel, igazítsa be és rögzítse a pocketet, építse be az előlapokat és a futóműtartókat, állítsa be a fugaképet és kész! A REVEGO egyszerű, jól megjelölt és pontos beállításokkal rendelkezik az oldal-, magasság-, mélység- és dőlésszögbeállításhoz. A vasalatok leszerelése szerviz esetén, a beépített bútorban is rendkívül egyszerű.

Egyszerű

Szerelje össze olyan egyszerűen a pocketrendszereket mint egy keskeny magas szekrényt.

Kényelmes

A háromdimenziós beállítási lehetőségek jól hozzáférhetőek és intuitívan kezelhetők.

Könnyű

A szervizfelületnek köszönhetően a vasalatok könnyen szétszerelhetők.

Belső értékek

Mivel a REVEGO kezelése olyan egyszerű, észre sem fogja venni, mennyi komplexitás rejlik az innovatív vasalatmegoldásunkban. A tökéletesen kényelmes lakóélményért.

Előszerelés

A legfontosabb munkafolyamatok már a műhelyben megvannak – a pocket gyártási módnak köszönhetően.

Felépítés

Gyorsan és egyszerűen, közvetlenül a helyszínre.

Kész

A lenyűgöző mozgás lelkesíteni fogja vevőit.

Előszerelés

A legfontosabb munkafolyamatok már a műhelyben megvannak – a pocket gyártási módnak köszönhetően.

Felépítés

Gyorsan és egyszerűen, közvetlenül a helyszínre.

Kész

A lenyűgöző mozgás lelkesíteni fogja vevőit.

background

Egyszerű tervezés, a tervezés kettős szabadsága

A pocket fix szélessége könnyű tervezést tesz lehetővé. Mindegy, hogy egy- vagy kétszárnyú ajtóról van-e szó – Integrálja a REVEGO-t egy szempillantás alatt a konyhai elrendezésbe vagy a bútorsorba.

Megfelelő

A pocket fix beépítési szélessége a REVEGO esetén 100 mm, a REVEGO duo esetén pedig 150 mm.

Meggyőző

A REVEGO szabad tervezési lehetőségeket biztosít a pocket körül.

Az Ön projektje a Blum-mal az oldalán

Mi a Blumnál végigkísérjük az Ön REVEGO-projektjeit a tervezéstől egészen a szerelésig. Hasznos digitális és személyes szolgáltatásokkal, az Ön folyamataihoz igazítva.

REVEGO 3 egyszerű lépésben

A terméktervezőnk segít a termékek gyors és kényelmes kiválasztásában. A gyártáshoz ellenőrzött vasalatlistákat, pontos tervezési információkat és hasznos CAD-adatokat kap.

Az Ön projektje a Blum-mal az oldalán
Az Ön innovatív projektje Az Ön innovatív projektje Az Ön innovatív projektje Az Ön innovatív projektje Az Ön innovatív projektje Az Ön innovatív projektje Az Ön innovatív projektje Az Ön innovatív projektje
A Blum az Ön oldalán A Blum az Ön oldalán A Blum az Ön oldalán A Blum az Ön oldalán A Blum az Ön oldalán A Blum az Ön oldalán A Blum az Ön oldalán A Blum az Ön oldalán A Blum az Ön oldalán
REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben REVEGO 3 lépésben
background
background
Tájékoztatás
Meggyőző minőség
A REVEGO-ban sok fejlesztési munka rejlik. Az eredmény olyan jellemzők és funkciók, amelyek pocketrendszereinket mozgó műszaki megoldássá teszik.

Műszaki adatok

Keskeny szekrény, óriási hatás: Csak két 150 mm-es pocket segítségével akár 2700 mm széles lakótereket is elrejthet. A REVEGO azonban kis beugrókhoz is rugalmasan tervezhető.

Minden információ a blum.com oldalon
REVEGO unoREVEGO duo
PocketméretekA pocketek kis helyet igényelnek a tervezett bútorcsaládban.
554 – 979 mm100 mm1807 – 2999 mm554 – 979 mm150 mm1807 – 2999 mm
Beépítési szélességA REVEGO rugalmasan tervezhető eltérő méretű alkalmazások esetén.* A REVEGO duo-val kombinálva
1350 – 2400 mm *450 – 900 mm1800 – 3000 mm *900 – 1500 mm
Belső szélességA tágas magas szekrénytől egy egész konyháig: a REVEGO mögött sok minden rejlik.* A REVEGO duo-val kombinálva
→ 800 mm→ 2150 mm *→ 2700 mm *→ 1350 mm

Egyedileg kombinálható és alakítható

A REVEGO program sokoldalú, és lehetővé teszi teljes bútorcsaládok és teljes helyiségek újratervezését. Kombinálja a REVEGO uno és REVEGO duo egységeket külön-külön, vagy használja őket önálló megoldásként.

Próbálja ki Ön !

Kerese meg ideális elrendezését az előlapok beillesztésével vagy eltávolításával.

3 Előlapok
background

Megható pillanatok

A REVEGO termékre a már megszokott Blum mozgáskomfort jellemző, azonban saját, lenyűgöző mozgási folyamatot kínál. Aki egyszer átéli, azt fellelkesíti a nagy előlapok kényelmes nyitása és zárása.

Intuitív

A TIP-ON mozgástechnológiának köszönhetően az előlapok egy könnyű érintéssel nyílnak, fogantyú nélkül is.

Kényelmes

Egy rövid nyomással a pocket kiválik az ajtóból. Ugyanilyen finoman és elegánsan zárható.

További információk a termékválasztékról

Támogatjuk Önt – a tervezéstől a konstrukción keresztül egészen a gyártásig és a szerelésig. Használja bevált és felhasználóbarát szolgáltatásainkat a REVEGO-projektjeihez.

Innovatív technika Innovatív technika Innovatív technika Innovatív technika Innovatív technika Innovatív technika Innovatív technika Innovatív technika Innovatív technika Innovatív technika
Egyedileg kombinálható Egyedileg kombinálható Egyedileg kombinálható Egyedileg kombinálható Egyedileg kombinálható Egyedileg kombinálható Egyedileg kombinálható Egyedileg kombinálható Egyedileg kombinálható
Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás Lelkesítő mozgás

Miben segíthetünk?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Semmi sem értékesebb egy személyes megbeszélésnél. Lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és a Blum szakértője támogatni fogja Önt a REVEGO-val kapcsolatos projektjeiben.