Τρία βήματα για το έργο REVEGO που σχεδιάζετε
REVEGO – όχι μόνο εξαρτήματα, αλλά ένα ολοκληρωμένο πακέτο
Το REVEGO σας προσφέρει νέους τρόπους για να δημιουργήσετε πολυλειτουργικούς χώρους και να σχεδιάσετε έπιπλα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Οι υπηρεσίες μας θα σας παρέχουν υποστήριξη σε κάθε σας βήμα – από τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή και τη συναρμολόγηση.
1. Εγγραφή
Εγγραφείτε δωρεάν και αποκτήστε πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακών υπηρεσιών για το REVEGO και όλες τις λύσεις εξαρτημάτων μας.
2. Διαμόρφωση
Προσδιορίστε τις διαστάσεις του έργου κατασκευής επίπλων με REVEGO που σχεδιάζετε. Θα προχωρήσετε στη διαδικασία βήμα-βήμα. Θα λάβετε ελεγμένες λίστες εξαρτημάτων, ολοκληρωμένες πληροφορίες σχεδιασμού και χρήσιμα δεδομένα CAD/CAM για την κατασκευή.
3. Παραγγελία
Θα μπορείτε να μεταφέρετε τα διαμορφωμένα σας εξαρτήματα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του διανομέα της επιλογής σας με λίγα μόνο κλικ.

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μια κατ’ ιδίαν συνομιλία. Χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε υποστήριξη από τον προσωπικό σας εξειδικευμένο σύμβουλο Blum για τα έργα REVEGO που σχεδιάζετε.