Blum EXPLORES
Τάσεις 2022
Επισκεφθήκαμε το Salone del Mobile στο Μιλάνο και σας παρουσιάζουμε τις νέες τάσεις μέσα από αυτήν τη συνοπτική καταγραφή των εντυπώσεών μας από την έκθεση. Ανακαλύψτε τις σχεδιαστικές τάσεις του μέλλοντος χωρισμένες σε επτά κατηγορίες. Εμπνευστείτε από τις πρωτότυπες σχεδιαστικές ιδέες που προτείνουν οι κατασκευαστές επίπλων.
Χρώματα
Τα σκούρα χρώματα που κυριαρχούν στη μόδα τα τελευταία χρόνια συμπληρώνονται από μια πιο ανοιχτόχρωμη και πιο πολύχρωμη παλέτα. Μπεζ, ζεστό γκρι, παστέλ αποχρώσεις σε σομόν, μοβ, κίτρινο, πράσινο και μπλε δημιουργούν μια θετική ατμόσφαιρα. Ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί, καφέ της σκουριάς και πλούσιοι γήινοι τόνοι φέρνουν τη φύση μέσα στον χώρο σας.
Όλοι αυτοί οι ιδιαίτεροι συνδυασμοί χρωμάτων συνδυάζονται αρμονικά με το CLIP top BLUMOTION σε μαύρο όνυχα.
Δομές
Οι επιφάνειες με περίτεχνη δομή είναι ξανά στη μόδα. Μοτίβα από φυσικά «νερά» ξύλου ή πιτσιλωτές πέτρες συνδυάζονται αρμονικά με τα γεωμετρικά σχήματα, κυρίως παράλληλες γραμμές και μινιμαλιστικά σχέδια. Δομές που σε προκαλούν να τις αγγίξεις.
Δημιουργήστε στο εσωτερικό των επίπλων δομές που χαρίζουν την εμπειρία της αφής με το myLEGRABOX σε ανθρακί εμφάνιση ή επιβλητικό φινίρισμα με υφή σκουριάς.
Υλικά
Μια από τις κυρίαρχες τάσεις στην έκθεση στο Μιλάνο ήταν ο συνδυασμός διαφορετικών υλικών σε απόλυτη αρμονία. Το δέρμα, το ξύλο και το ύφασμα χαρίζουν στον χώρο μια γλυκιά ζεστασιά. Η πέτρα (ιδίως το μάρμαρο), το κεραμικό και το μέταλλο (από ορείχαλκο, μπρούντζο ή με ματ φινίρισμα) δημιουργούν μια ψυχρή αντίθεση.
Με το EXPANDO T μπορείτε να δημιουργήσετε μετώπες ντουλαπιών από κάθε λογής υλικό.
Φωτισμός
Μια ακόμη τάση που παρουσιάστηκε στο Μιλάνο είναι η χρήση φωτισμού που τονίζει στοιχεία του σχεδιασμού. Οι ταινίες Led δημιουργούν οριζόντιες και κάθετες γραμμές στον σχεδιασμό των επίπλων, ενώ ταυτόχρονα φωτίζουν τους εσωτερικούς χώρους και τα ντουλάπια. Διάφορες λύσεις φωτισμού συνδέουν συστοιχίες φωτιστικών και αναδεικνύουν τα υλικά και τα σχήματα.
Στοιχεία εσωτερικού χώρου
Τα αξεσουάρ κατέχουν και πάλι σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό εσωτερικού χώρου, συχνά ως σχεδιαστικά στοιχεία με περίτεχνες λεπτομέρειες. Η επιρροή της δεκαετίας του ‘80 ήταν έντονα αισθητή στο Salone del Mobile. Καναπέδες και καρέκλες με κοντά πόδια (ή και χωρίς πόδια) δημιουργούν ένα πιο στιβαρό στυλ στον σχεδιασμό εσωτερικού χώρου.
Οι πρωτότυπες λύσεις μας στα έπιπλα συνδυάζουν αρμονικά design και λειτουργικότητα, για παράδειγμα το ειδικό ντουλάπι μας για δίσκους βινυλίου.
Λύσεις
Οι πολυλειτουργικές, αρθρωτές λύσεις επίπλων ειδικά σχεδιασμένες για το σπίτι αποτελούν το στοιχείο-κλειδί για το σπίτι του μέλλοντος. Βλέπουμε νέα είδη επίτοιχων μονάδων (για παράδειγμα, σε βοηθητικούς χώρους), ενώ οι σειρές ντουλαπιών δεν περιορίζονται πλέον στον χώρο της κουζίνας.
Συνδυάστε τους χώρους του σπιτιού διατηρώντας ταυτόχρονα το σπίτι σε τάξη - με το REVEGO.
Εντυπώσεις
Οι φετινές τάσεις δεν υποστηρίζουν μόνο τις ευθείες γραμμές και τις γωνίες, αλλά αγκαλιάζουν και τις καμπύλες παραπέμποντας στα στρογγυλεμένα και οργανικά στοιχεία που συναντάμε στη φύση. Ανομοιόμορφα χρώματα, σχήματα και υλικά όχι μόνο δεν συγκρούονται, αλλά ενώνονται σε ένα ατμοσφαιρικό σύνολο.
Χρησιμοποιήστε τα εξαρτήματά μας για να υλοποιήσετε τις μοντέρνες ιδέες σας στον σχεδιασμό επίπλων.
Blum EXPLORES
Blum EXPLORES
Εξερευνήσαμε για εσάς την έκθεση Salone del Mobile στο Μιλάνο και είχαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Χρώματα Δομές Υλικά Φωτισμός Στοιχεία εσωτερικού χώρου Χρώματα Δομές Υλικά Φωτισμός Στοιχεία εσωτερικού χώρου Χρώματα Δομές Υλικά Φωτισμός Στοιχεία εσωτερικού χώρου Χρώματα Δομές Υλικά Φωτισμός Στοιχεία εσωτερικού χώρου
Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις Λύσεις Εντυπώσεις

Τώρα είναι στο χέρι σας.

Θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα και τις λύσεις μας για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, αλλά έχετε απορίες;