Digital Technology
Hajde da se zajedno pripremimo za budućnost. Pametnim rešenjima povećavamo životni komfor sutrašnjice.

Stambeni prostor se menja. Postaje funkcionalniji. Da bismo mogli da podržimo budući razvoj i trendove stanovanja, intenzivno se bavimo prednostima i mogućnostima novih digitalnih tehnologija.

Nove tehnologije za nove prilike

Pre svega, pametna rešenja donose jedno – izvršavaju funkcije skrojene za vas. Kao stručnjak za okove, Blum istražuje i razvija budućnost nameštaja u raznim oblastima.

Digitalni interfejs

Verujemo da će nameštaj budućnosti biti dom pametnih uređaja. Takođe nudimo infrastrukturu koja vaš nameštaj snabdeva energijom. Nameštaj tako postaje osnova za buduće primene, ideje i vizije.

Igrajte se svetlošću

Prilagođeno vašim željama

Funkcionalnost
Funkcionalnost – svetlost čini sadržaj elemenata na izvlačenje vidljivim. Osvetljenje možete lako da integrišete u svoj nameštaj – na osnovu promišljene infrastrukture.
Emotivnost
Emotivnost – stvorite osvetljenje za puno raspoloženje za razne životne prostore. Funkcije ukrasnog osvetljenja su jednostavne za upotrebu.

Za budućnost preko standardizacije

USB-C je razvijen kao prihvaćeni interfejs za elektronske uređaje. Oslanjamo se na ovu standardizaciju za buduće primene. To uređajima daje novi dom u nameštaju. To znači da se energijom snabdevaju upravo tamo gde su smešteni.

Na prvi pogled

  • Dobro osmišljena infrastruktura za snabdevanje električnom energijom u nameštaju
  • Jednostavna integracija u konstrukciju nameštaja
  • Upotreba svetlosti za funkcionalno i emocionalno proširenje nameštaja