Postavite trendove dizajna sa nama!

Blumova rešenja za veću slobodu oblikovanja

Pri razvoju novih proizvoda nadahnuti smo trenutnim trendovima. Pustite svoje ideje na slobodu i stvorite individualne životne prostore. Bez obzira da li su puristički, ekstravagantni, filigranski ili tamni. Sa našim Blumovim rešenjima nema granica za vaše ideje.

Michael Mandlburger Rukovodilac odeljenja za upravljanje proizvodima

Sada je vreme da vam pokažemo kako mi pravimo VAU.

Tamne površine

Harmonični svetovi stila

Tamni životni prostori odišu elegancijom i stvaraju privlačnu atmosferu. Unutra i spolja tamne boje i materijali prelivaju se jedna u drugu i stvaraju harmoničnu celinu. Mali, ali uzbudljivi akcenti mogu se posebno istaknuti na sceni u svetlom nameštaju. Za sve koji u kontinuitetu polažu na oblikovanje sveta boja.

Pusti video

Individualnost

Životni prostori sa karakterom

Da li vam se sviđa neprolazna klasika? Ili ste uvek u potrazi za najnovijim trendovima? Da li ste više onaj minimalistički tip koji stvara uravnoteženu atmosferu? Možda ste više ležeran umetnički tip koji ima afinitet prema used-look (korišćenom izgledu)?

Odlučite sami koji dizajn vam najviše odgovara, zaokružen sopstvenim brendiranjem.

Pusti video

Metalnost

Metalni izgled

Sa površinama i materijalima u metalik izgledu – srebro, zlato, bakar – živi svetovi od ekstravagantnih do ležerno večitih mogu lako da se primene i stvore impresivne vrhunce. Time stavljate svoj životni prostor u centar pažnje.

Pusti video

Purizam

Purizam u svom najčistijem obliku

Puristički životni prostori, koji impresioniraju svojom jednostavnom lepotom, pozivaju vas da se opustite. Pravolinijski, čisti i minimalistički oblici stvaraju harmoničnu atmosferu. Svedeno na suštinu.

Pusti video
Naši inovativni proizvodi za vaše ideje