Digital Technology
Skupaj se pripravimo na prihodnost. S pametnimi rešitvami poskrbimo za več bivalnega udobja v prihodnosti.

Bivalni prostor se spreminja in postaja funkcionalnejši. Da bi lahko podpirali razvoj v prihodnosti in stanovanjske trende, se intenzivno ukvarjamo s prednostmi in možnostmi novih digitalnih tehnologij.

Nove tehnologije za nove možnosti

Pametne rešitve zagotovijo predvsem eno, in sicer funkcije, ki so prilagojene vam. Blum kot strokovnjak za okovja raziskuje in razvija pohištvo za različna področja s pogledom na prihodnost.

Digitalni vmesnik

Prepričani smo, da bo pohištvo prihodnosti dom za pametne naprave. Zato ponujamo infrastrukturo, ki vaše pohištvo oskrbuje z energijo. Pohištvo tako postane osnova za bodoče uporabe, ideje in vizije.

Igra z lučjo

Prilagojeno vašim potrebam

Funkcionalno
Funkcionalno – z lučjo je vsebina izvlekov vidna. Popolnoma enostavno integrirajte luči v svoje pohištvo – na podlagi premišljene infrastrukture.
Emocionalno
Emocionalno – zagotovite ambientno osvetlitev ozadja za različne bivalne prostore. Dekorativne funkcije osvetlitve je mogoče preprosto upravljati.

Primerno za prihodnost s standardizacijo

USB-C je postal najobičajnejši vmesnik za elektronske naprave. Stavimo na to standardizacijo za bodoče uporabe. Tako dobijo naprave nov dom v pohištvu. Torej se z energijo napajajo na istem mestu, kjer so tudi shranjene.

Na kratko

  • Premišljena infrastruktura za zagotavljanje električne energije v pohištvu
  • Enostavna integracija pri izdelavi pohištva
  • Uporaba luči za funkcionalno in emocionalno razširitev pohištva