Digital Technology
Să ne concentrăm împreună la viitor. Cu soluții inteligente mărim confortul locuinței de mâine.

Spațiul de locuit se schimbă. Devine mai funcțional. Pentru a putea susține evoluțiile viitoare și tendințele de viață, ne ocupăm intens de avantajele și oportunitățile noilor tehnologii digitale.

Noi tehnologii pentru noi posibilități

Soluțiile inteligente realizează în special un lucru – ele îndeplinesc funcții, adaptate pentru dumneavoastră. Blum, în calitate de expert în feronerie, cercetează și dezvoltă viitorul piesei de mobilier în diverse domenii.

Interfața digitală

Credem că mobilierul viitorului va fi casa dispozitivelor inteligente. Pentru aceasta oferim infrastructura care alimentează mobilierul dvs. cu energie. Mobilierul devine astfel baza aplicațiilor, ideilor și viziunilor viitoare.

Joc cu lumini

Adaptat la nevoile dvs.

Funcțional
Funcțional – lumina face vizibil conținutul extragerilor. Integrați pur și simplu lumina în mobilierul dvs. – pe baza unei infrastructuri bine gândite.
Emoțional
Emoțional – creați o atmosferă cu culori pentru diverse zone din locuință. Funcțiile decorative de iluminare sunt ușor de utilizat.

Adecvat pentru viitor prin standardizare

USB-C se dezvoltă în cea mai uzuală interfață pentru aparate electronice. Ne bazăm pe această standardizare pentru aplicații viitoare. Astfel, aparatele au o casă nouă în mobilier. Vor fi alimentate cu energie exact în locul în care sunt și păstrate.

Dintr-o privire

  • Infrastructură bine gândită pentru punerea la dispoziție a alimentării cu energie electrică în mobilier.
  • Integrare simplă la construcția de mobilier
  • Utilizarea luminii pentru a extinde mobilierul din punct de vedere funcțional și emoțional