Puneți în aplicare tendințe de design împreună cu noi!

Soluții Blum pentru o mai mare libertate de configurare

La dezvoltarea noilor noastre produse ne lăsăm inspirați de tendințe actuale. Dați frâu liber ideilor dvs. și creați spații de locuit personalizate. Indiferent dacă minimalist, extravagant, filigran sau întunecat. Cu soluțiile noastre Blum, ideile dvs. nu cunosc limite.

Michael Mandlburger Șef management de produs

A venit momentul să vă arătăm cum facem lucrurile WOW.

Suprafețe de culoare închisă

Lumea armonioasă a stilului

Spațiile de locuit întunecoase radiază eleganță și creează o atmosferă plină de bun gust. La interior, ca și la exterior, culorile închise și materialele se întrepătrund și dau naștere unui întreg armonios. Accente mici dar senzaționale pot fi puse în scenă mai ales în mobilierul de culoare deschisă. Pentru toți cei care apreciază designul continuu al culorilor.

Redare video

Individualitate

Spații de locuit cu personalitate

Vă place clasic? Sau sunteți mereu la vânătoare după cea mai nouă tendință? Sunteți mai degrabă minimalistul care creează o atmosferă echilibrată? Poate sunteți mai degrabă tipul de artist lejer, cu afinitate pentru aspectul de tip „uzat”?

Decideți-vă personal ce stil vi se potrivește cel mai bine, completat de brandingul dvs.

Redare video

Metalic

Aspectul metalic

Cu suprafețe și materiale cu aspect metalic – argint, aur, cupru – spațiile de locuit pot fi configurate cu ușurință de la extravagant până la clasic lejer și creează accente impresionante. Astfel vă puneți cu mare stil în scenă spațiul de locuit.

Redare video

Minimalism

Minimalism în cea mai pură formă

Spațiile de locuit minimaliste, care impresionează prin frumusețea lor simplă, invită la relaxare. Formele cu linii drepte, pure și minimaliste asigură o atmosferă armonioasă. Redusă la esențial.

Redare video
Produsele noastre inovatoare pentru ideile dvs.