Digital Technology
We bereiden ons samen voor op de toekomst. Met slimme oplossingen verhogen we het wooncomfort van morgen.

Woonruimte verandert. Deze wordt functioneler. Om toekomstige ontwikkelingen en woontrends te kunnen ondersteunen, houden we ons intensief bezig met de voordelen en mogelijkheden van nieuwe digitale technologieën.

Nieuwe technologieën voor nieuwe mogelijkheden

Profiteer van slimme producten die op uw behoeften zijn afgestemd. Blum onderzoekt en ontwikkelt als expert in beslagproducten de toekomst van meubels voor verschillende toepassingen.

De digitale interface

Wij geloven dat de meubels van de toekomst plaats bieden aan slimme apparaten. Daarom bieden we de infrastructuur waarmee u uw meubels van stroom kunt voorzien. Meubels vormen zo de basis voor toekomstige toepassingen, ideeën en visies.

Spelen met licht

Afgestemd op uw behoeften

Functioneel
Functioneel – verlichting maakt de inhoud van lades zichtbaar. Voorzie uw meubels heel eenvoudig van verlichting met behulp van onze goed doordachte infrastructuur.
Emotioneel
Emotioneel – benadruk het design van uw meubels met sfeervol licht. De decoratieve verlichtingsfuncties kunnen comfortabel worden bediend.

Toekomstbestendig dankzij standaardisering

USB-C wordt steeds meer de gebruikelijkste aansluiting van elektronische apparaten. Deze standaardisering biedt mogelijkheden voor toekomstige toepassingen en maakt het mogelijk om apparaten in meubels te installeren doordat ze door de infrastructuur in het meubel van stroom worden voorzien.

In één oogopslag

  • Goed doordachte infrastructuur die uw meubels van stroom voorziet
  • Eenvoudig in meubels te integreren
  • Verlichting in meubels voor functionele en emotionele doeleinden