Digital Technology
Készüljünk együtt a jövőre. Okos megoldásokkal növeljük a holnap életkomfortját.

Megváltozik a nappali Funkcionálisabb lesz. Annak érdekében, hogy támogatni tudjuk a jövőbeni fejlesztéseket és lakberendezési trendeket, intenzíven foglalkozunk az új digitális technológiák előnyeivel és lehetőségeivel.

Új technológia, új megoldásokhoz

Az okos megoldások mindenekelőtt egy dolgot hoznak létre - rád szabott funkciókat váltanak valóra. A Blum vasalatszakértőként kutatja és fejleszti a bútorok jövőjét a különböző területeken.

A digitális felület

Hisszük, hogy a jövő bútorai otthont jelentenek az intelligens eszközök számára. Azt az infrastruktúrát kínáljuk, amely a bútorait energiával látja el. A bútorok tehát a jövőbeni alkalmazások, ötletek és elképzelések alapjává válnak.

Játék a fényekkel

Az Ön igényeire szabva

Funkcionális
Funkcionális - a fény láthatóvá teszi a fiókok tartalmát. Könnyen beépítheti a világítást a bútoraiba - egy átgondolt infrastruktúra alapján.
Emocionális
Emocionális - hozzon létre hangulatvilágítást a különböző lakóterületekhez. A dekoratív világítási funkciók könnyen kezelhetők.

Jövőbiztos a szabványosítás révén

Az USB-C az elektronikai eszközök leggyakoribb felületévé válik. A jövőbeni alkalmazásokban erre a szabványosításra támaszkodunk. Ez az eszközöknek új otthont ad a bútorokban. Tehát energiával látják el őket pontosan ott, ahol tárolják őket.

Egy pillantásra

  • Átgondolt infrastruktúra az elektromos energia biztosításához a bútorokban
  • Könnyű integráció a bútor készítésénél
  • Fény használata a bútor funkcionális és hangulati kibővítéséhez