Valósítsa meg velünk a design trendeket!

Blum megoldások a tervezés szabadságának növelése érdekében

Új termékeink fejlesztésekor a jelenlegi trendek inspirálnak minket. Engedje szabadon ötleteit, és alkosson egyéni élettereket! Legyen az visszafogott, extravagáns, kecses vagy sötét stílus. Blum-megoldásainkkal az ötleteinek nem kell határt szabni.

Michael Mandlburger Termékmedezsment osztályvezető

Itt az idő, hogy megmutassuk, hogyan csináljuk a WOW-t

Sötét felületek

Harmonikus stílusvilágok

A sötét lakóterek eleganciát sugároznak és ízléses légkört teremtenek. A kívül-belül sötét színek és anyagok egymásba olvadnak és harmonikus egészet hoznak létre. A világos színű bútorokban a kicsi, de figyelemfelkeltő hangsúly egészen különös hatást kelt. Mindenki számára, aki értékeli az egységes színkialakítást.

Video lejátszás

Egyediség

Egyedi lakóterek

Szereti az időtlen klasszikusokat? Vagy mindig az újabb trendekre hajt? Vagy Ön inkább az a minimalista típus, aki a kiegyensúlyozott környezetet szereti? Talán inkább olyan laza művész típus, akinek inkább a régies stílushoz van kedve?

Döntse el maga, hogy melyik design felel meg Önnek a legjobban, márkajegyével kiegészítve.

Video lejátszás

Metálkivitel

Fémes megjelenés

A fémes megjelenésű felületekkel és anyagokkal - ezüst, arany, réz - az extravagáns és időtlen sítlusvilágok könnyen megvalósíthatók és lenyűgöző hatások hozhatók létre. Ezzel életterét stílusosan helyezi rivaldafénybe.

Video lejátszás

Visszafogottság

Visszafogottság a legtisztább formában

A letisztult formájú lakóterek egyszerű szépségükkel imponálnak, és pihenésre csábítanak. Az egyenes, tiszta és minimalista formák harmonikus légkört teremtenek. A lényegre koncentrálva.

Video lejátszás
Innovatív termékeink az Ön ötleteihez