Digital Technology
Pripremimo se za budućnost zajedno. Pametnim rješenjima povećavamo stambenu udobnost sutrašnjice.

Stambeni se prostor mijenja. Postaje funkcionalniji. Kako bismo mogli podržati budući razvoj i životne trendove, intenzivno se bavimo prednostima i mogućnostima novih digitalnih tehnologija.

Nove tehnologije za nove mogućnosti

Pametna rješenja, prije svega, donose jedno – ispunjavaju funkcije koje su vama prilagođene. Kao stručnjak za okove, Blum istražuje i razvija budućnost namještaja u raznim područjima.

Digitalno sučelje

Vjerujemo da će namještaj budućnosti biti dom pametnih uređaja. Uz to nudimo infrastrukturu koja vaš namještaj opskrbljuje energijom. Namještaj tako postaje temelj za buduće primjene, ideje i vizije.

Igra sa svjetlošću

Prilagođeno vašim potrebama

Funkcionalno
Funkcionalno – svjetlost čini sadržaj izvlačenja vidljivim. Jednostavno integrirajte osvjetljenje u svoj namještaj – na temelju dobro promišljene infrastrukture.
Emocionalno
Emocionalno – stvorite atmosfersku rasvjetu za razne stambene prostore. Funkcije ukrasne rasvjete praktične su za upotrebu.

Spremni za budućnost kroz standardizaciju

USB-C postaje najčešće sučelje za elektroničke uređaje. Oslanjamo se na ovu standardizaciju za buduće primjene. Time uređajima namještaj postaje novi dom. Tako se opskrbljuju energijom točno tamo gdje su pohranjeni.

Na jednom mjestu

  • Dobro osmišljena infrastruktura za opskrbu električnom energijom u namještaju
  • Jednostavna integracija pri izradi namještaja
  • Korištenje svjetlosti za funkcionalno i emocionalno obogaćivanje namještaja