Provedite trendove oblikovanja s nama u djelo!

Blum rješenja za veću slobodu oblikovanja

Pri razvoju novih proizvoda nadahnjujemo se trenutnim trendovima. Pustite svoje ideje na volju i stvorite individualne stambene prostore. Bili oni puristički, ekstravagantni, filigranski ili tamni. S našim Blum rješenjima vaše ideje ne poznaju granice.

Michael Mandlburger Voditelj odjela za upravljanje proizvodima

The time is now to show you how we make it WOW.

Dark Surfaces

Skladni svjetovi stila

Tamni životni prostori zrače elegancijom i stvaraju atmosferu dobrog ukusa. Iznutra i izvana tamne boje i materijali stapaju se i stvaraju skladnu cjelinu. Mali, ali privlačni naglasci mogu se posebno istaknuti na svijetlom namještaju. Za sve koji cijene dosljedan dizajn boja.

Pokreni videozapis

Individuality

Stambeni prostori s osobnošću

Volite klasične bezvremenske? Ili ste uvijek u potrazi za najnovijim trendovima? Jeste li više minimalistički tip koji stvara uravnoteženu atmosferu? Možda ste više ležeran umjetnički tip koji ima sklonost prema korištenom izgledu?

Sami odlučite koji vam dizajn najviše odgovara, s daškom vašeg brendiranja.

Pokreni videozapis

Metallics

Metalni izgled

S površinama i materijalima metalnog izgleda, kao što su srebro, zlato, bakar, stambeni prostori, od ekstravagantnog do ležernog bezvremenskog, mogu se jednostavno implementirati i daju impresivne vrhunske izglede. Ovim možete svoj stambeni prostor aranžirati sa stilom.

Pokreni videozapis

Purism

Purizam u najčišćem obliku

Puristički stambeni prostori, koji impresioniraju svojom jednostavnom ljepotom, pozivaju vas na opuštanje. Ravni, čisti i minimalistički oblici stvaraju skladnu atmosferu. Sažima na najnužnije.

Pokreni videozapis
Naši inovativni proizvodi za vaše ideje