Digital Technology
Lad os sammen indstille os på fremtiden. Med smarte løsninger øger vi morgendagens boligkomfort.

Boligen forandrer sig. Den bliver mere funktionel. For at være i stand til at understøtte fremtidig udvikling og boligtrends, beskæftiger vi os intensivt med fordelene og mulighederne ved nye digitale teknologier.

Nye teknologier for nye muligheder

Smarte løsninger skaber frem for alt én ting - de opfylder funktioner, der er skræddersyet til dig. Blum som beslags-ekspert forsker og udvikler fremtidens møbler i forskellige områder.

Den digitale brugerflade

Vi tror på, at fremtidens møbler vil være et hjem for smarte enheder. Derudover tilbyder vi den infrastruktur, som forsyner dine møbler med energi. Møblet bliver dermed basis for fremtidige anvendelser, ideer og visioner.

Leg med lys

Tilpasset dine behov

Funktionel
Funktionel - lys gør indholdet i udtræk synlig. Integrer ganske enkelt belysning i dit møbel - på basis af en gennemtænkt infrastruktur.
Emotionel
Emotionel - skab stemningsfuld lysunderlægning for forskellige opholdsområder. De dekorative belysningsfunktioner er komfortable at betjene.

Standardiseret til fremtiden

USB-C udvikler sig til den mest almindelige brugerflade for elektroniske enheder. Vi bygger på denne standardisering til fremtidige anvendelser. Dermed får enhederne et nyt hjem i møblet. Så de forsynes med energi nøjagtigt der, hvor de også opbevares.

Alt på en gang

  • God gennemtænkt infrastruktur til levering af elektrisk energi i møblerne
  • Nem integration ved møbelkonstruktion
  • Brug af lys til at udvide møblerne funktionelt og emotionelt