Implementer designtrends med os!

Blum-løsninger for større designfrihed

Ved udvikling af vores nye produkter lader vi os inspirere af aktuelle trends. Giv dine ideer frit løb og skab individuelle rum. Uanset om det er puristisk, ekstravagant, filigran eller mørk. Med vores Blum-løsninger er der ingen grænser for dine ideer.

Michael Mandlburger Afdelingsleder produktmanagement

The time is now to show you how we make it WOW.

Dark Surfaces

Harmonisk stil

Mørke omgivelser udstråler elegance og skaber en smagfuld atmosfære. Indvendig som udvendig flyder de mørke farver og materialer ind i hinanden, hvilket resulterer i en harmonisk helhed. Små, men iøjnefaldende accenter kan iscenesættes i lyse møbler. For alle, som lægger vægt på et gennemgående farvedesign.

Afspil video

Individualitet

Opholdsrum med personlighed

Kan du lide tidløs klassisk? Eller er du altid på jagt efter den nyeste trend? Er du mere den minimalistiske type, som skaber en afbalanceret atmosfære? Måske er du mere den afslappede kunstnertype med en affinitet for det brugte-look?

Du afgør selv, hvilket design der passer bedst til dig, afrundet med dit brand.

Afspil video

Metallisk

Det metalliske look

Med overflader og materialer i metallic-look - sølv, guld, kobber - skabes miljøer som nemt kan realiseres fra ekstravagance til henkastet tidløse rum og skaber imponerende highlights. Dermed fremstår din bolig stilfuld.

Afspil video

Purisme

Purisme i sin reneste form

Puristiske rum, imponerer med sin enkle skønhed, og inviterer til afslapning. Lige, rene og minimalistiske former sørger for en harmonisk atmosfære. Reduceret til det væsentlige.

Afspil video
Vores innovative produkter til dine ideer