Digital Technology
Нека се подготвим заедно за бъдещето. Със интелигентни решения повишаваме утрешния жилищен комфорт.

Жилищното пространство се променя. Става все по-функционално. За да успеем да подпомогнем бъдещите развития и жилищни тенденции, ние се ангажираме интензивно с предимствата и шансовете на новите дигитални технологии.

Нови технологии за нови възможности

Смарт решенията обединяват всичко в едно - изпълняват функции, съобразени с Вас. Blum като специалист в обковите проучва и развива бъдещето на мебелите в различните области.

Дигиталният интерфейс

Ние вярваме в това, че мебелите на бъдещето ще бъдат дом за смарт уреди. Затова предлагаме инфраструктура, която осигурява с енергия вашите мебели. Мебелите са основата за бъдещи приложения, идеи и визия.

Игра със светлина

Съобразено с Вашите потребности

Функционално
Функционално - светлината осигурява добра видимост във вътрешността на чекмеджето. Съвсем лесно интегрирате осветление във Вашите мебели - на основата на добре обмислена инфраструктура.
Емоционално
Емоционално - създавате приятно осветление и в задния фон за различните жилищни зони. Декоративните осветителни функции са комфортно използваеми.

Да се потопим в бъдещето чрез стандартизиране

USB-C се развива като актуалният интерфейс за електронни уреди. За бъдещите приложения ние залагаме на това стандартизиране. Така уредите се сдобиват с нов дом. Точно на мястото, на което се съхраняват, се и захранват с електричество.

От пръв поглед

  • Добре обмислена инфраструктура за осигуряване на електрическо захранване в самите мебели
  • Лесно интегриране още при проектирането на мебелите
  • Светлинен източник за функционално и емоционално развитие на мебелите